lpi bv

SOLIDWORKS

Documentatie via SolidWorks

Product specifieke onderdelen gemodelleerd en geassembleerd in SolidWorks. Voor het documenteren van de onderdelen van een door LPI b.v. ontwikkelde geautomatiseerde lasinstallatie.

Door LPI b.v. in Varsseveld is een industriƫle lasinrichting ontwikkeld. Met deze lasautomaat kan men met beperkte inspanning en in hoog tempo tot 5,25m lange draagbalken samenstellen. Deze balken worden gebruikt in grote stellingkasten.

De lasinstallaties zijn in Varsseveld zonder CAD ontwikkeld en gebouwd. De twee installaties bestaan elk uit twee vaste- en twee verrijdbare lasautomaten. Voorafgaand aan de levering is elk onderdeel in de installatie, dat niet via reguliere inkoop te verkrijgen is, in SolidWorks gemodelleerd en in een maattekening vastgelegd. Tevens is de gehele installatie in SolidWorks geassembleerd.

De maattekeningen worden gebruikt als referentie bij reparatie- en assemblage werkzaamheden. De documenatie bevat ook tekeningen van het vloerplan, die gebruikt zijn bij het plaatsen van de installaties in de Egyptische fabriek.

www.lpi-bv.com

afbeeldingen